Din Premiumpartner för framtiden

Vi bistår med helhetslösningar för all din kommunikation

Allt fler har märkt att det är ”mycket snack och lite verkstad” när det gäller leverantörer av kommunikationslösningar. Det visar sig att få företag i vår bransch kan hålla vad de lovat. Många kunder tycks glömma den gamla devisen att ”tid är pengar” – strul och bekymmer är det som faktiskt kostar mest i företagsvärlden.

Vi på Nofasys har ingen ambition att bli störst eller sälja mest. Det viktiga för oss är att ni som kund känner trygghet och Premiumkänsla. Vi är med er hela vägen, från första skisserna för er framtida kommunikationslösning, till finansiering och implementering. Kort sagt, från ax till limpa.

  • Vi levererar bara Premiumprodukter och -tjänster
  • Vi har erfarenheten och de rätta kontakterna för att ge er de bästa helhetslösningarna
  • Vi är en partner som hela tiden har er som kund i fokus

Med Nofasys som Premiumpartner väljer ni kvalité för framtiden.

 

Låt oss bli din Premiumpartner!

Vi på Nofasys har ingen ambition att bli störst eller sälja mest. Det viktiga för oss är att ni som kund känner trygghet och Premiumkänsla. Vi är med er hela vägen, från första skisserna för er framtida kommunikationslösning, till finansiering och implementering. Från ax till limpa.

Läs mer våra tjänster

Nofasys

Nofasys andas Premium i alla val av leverantörer, operatörer och personal. Vi gör allt för att just du som kund ska känna via våra produkter och tjänster att ni är något speciellt för oss. Vår ambition är att se till att kunder i Norden ska få denna Premiumkänsla oavsett storlek och ort.

© 2013 Nofasys AB – All Rights Reserved

Design och utveckling:
Designkonsulatet Karlskrona

Kontaktinformation

Adress: Nofasys AB
Utövägen 3A, 371 37 Karlskrona

Telefon: 0455-340 300

E-post: info@nofasys.se

Kundservice per telefon:
0455-340 300

Jobba hos oss? Läs om våra lediga tjänster