Vi jobbar för er trygghet

Nofasys

Vi på Nofasys drivs av att få sälja kvalitetsprodukter och tjänster i yttersta framkant till er. Tillsammans med oss skapar ni kontaktytor för en säker och framåtskridande IT-miljö över tid.

Vision

Vår affärsidé är att attrahera och förse den så kallade SME-marknaden med telefoniprodukter och tillhörande tjänster och tillbehör ur Premiumsegmentet. Vi opererar primärt i Sverige, men även i Norden om det kan vara av intresse för kunden, till exempel för företag som har verksamhet i flera länder.

Varför välja oss

Om kvalitet och Premiumkänsla får avgöra och det är viktigt för er, så väljer ni oss. Hos oss är ni som kund i centrum och vi behandlar inte er på löpande band utan ger er den uppmärksamhet och know-how ni behöver för att er trygghet och vår seriositet ska kännas rätt. Ni träffar oss i alla lägen oavsett tidpunkt eller var ni befinner er i processen gällande kommunikationslösningar.

Vi på Nofasys finns där alltid för er som kund.

Varför välja Nofasys?

Nofasys Premiumprodukter och -tjänster tillsammans med vår långa erfarenhet, gedigna kunnande och kontaktnät, ger er de bästa helhetslösningarna. Med Nofasys som Premiumpartner väljer ni kvalité för framtiden.

Läs mer om Nofasys

Låt oss bli din Premiumpartner!

Vi på Nofasys har ingen ambition att bli störst eller sälja mest. Det viktiga för oss är att ni som kund känner trygghet och Premiumkänsla. Vi är med er hela vägen, från första skisserna för er framtida kommunikationslösning, till finansiering och implementering. Från ax till limpa.

Läs mer våra tjänster